Известие

Collapse
No announcement yet.

Подобрения и ремонти по Алфа 156 - с цени

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
    Колега, за съжаление сервиза е във Варна, но ако решиш да идваш ще ти направя специална цена
    Ще се обадя наложи ли се нещо за смяна.
    Alfa 156, 2.0 TS
    VW Vento 1.8- Бившата
    Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• И аз да се похваля с нещо новичко : Нови предни дискове Metelli и накладки Raikam всичко на специална цена с труд 150лв.
      Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
      Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

• Смяна 2-та задни амортисьора, и 2-те жила на ръчната
        + изправяне на 1 алуминиева джанта
        + реглаж

= 400 лв и 2 часа труд и части, в Ауто Дрийм сервиз.
        2002 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sportwagon
        .

Comment

• Смяна задни напречни щанги

Моля за съвет,как се вади болта който държи щангите към главината? Разбита е щангата която е към главата на болта/задната/ който ги държи,развих гайката на болта но не мръдва!
          Last edited by valeta_63; d.m.y г., 12:28.

Comment

• Премахване на фабричен имобилайзер(код на ключа), понеже блокира доста тежко, но след доста мъки успяхме. Евала на Оем(Ники), за многото старание и голямото разхождане. Та удоволствието ми струваше 120 лв. Сега вече да си извадя ключ струва 7 лв
            Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
            ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

• 200 лева за чип тунинг при ОЕМ , много коректен и много лесно става самото слагане на чипа, както съм аз в Хасково и Горна Оряховица си е доста далеч, свалих ЕCUто и го изпратих по Еконт , на другия ден става чипирането и на по-другия беше при мен.
              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• интересува ме колко би ми струвало чипването на моята кола от подписа и до колко би и се вдигнала мощноста
                156 2.4 JTD sportwagon 140hp 2000

Comment

• Първоначално публикувано от dimi bs Покажи съобщение
                  интересува ме колко би ми струвало чипването на моята кола от подписа и до колко би и се вдигнала мощноста
                  Колега най-добре напиши лично на колегата оеm , да ти обесни и да ти кажи цена, иначе аз така от моя скромен опит около чиповете , твойта колица трябва да стане към 175 коня и около 390 нМ което е 35 коня и 80нМ отгоре спрямо сегашния ти софт, а и разхода значително ще ти падне , като цяло печалбата от чипа е най-голямо при турбо моторите а ти си турбо дизел
                  поздрави
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• а къде мога да намеря в нашия район такъв чип
                    156 2.4 JTD sportwagon 140hp 2000

Comment

а къде мога да намеря в нашия район такъв чип
                      Както съм написал колегата OEM , прави чип и директно на ЕКуто без да е колата до него, за целта сваляш екуто което е мнгоо лесно и го изпращаш по еконт.

Comment

а къде мога да намеря в нашия район такъв чип
                        Гледам си от Бургас, отиди във Варна при колегата pinifarina и ще останеш много доволен
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Landi Газов инжекцион 1200лв
                          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

• Премахване на фабричен имобилайзер-80лв. благодаря на колегата Ники(oem) за добре свършената работа.
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99

Comment

• Ангренажен и пистов ремък(Гейтс), всички ролки(СКФ) и въздушен филтър(Фиам) - 285лв
                              Олекотена шайба от Ферарист - 95лв
                              Ремонтен комплект вариатор - 12.50лв
                              Смяна на всичко плюс тва онова при Ники(Оем)-135лв
                              Всичко - 517.50лв
                              Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                              ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

• пичове като гледам сериозно подържаме иконимиката на Италия)))))))))

Comment

Working...
                                X